Stenella Solidària

Un conte, una il·lusió és un recull de cinc contes escrit per grups de nens i nenes del Centre Obert del Casal dels Infants del barri del Raval de Barcelona.

La iniciativa sorgeix com a projecte final de les sessions de foment de la lectura, un projecte de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), i el seu objectiu és brindar a aquests infants la possibilitat d’expressar les inquietuds socials més representatives a la seva edat en el seu entorn més proper i ajudar-los a canalitzar-les a través d’una via de projecció i desenvolupament individual basada en l’èxit personal.

Aquest projecte no té finalitats lucratives i ha estat finançat amb donacions de particulars. La versió impresa s’ha publicat només en català en una edició limitada i no venal que s’ha repartit de manera gratuïta en Biblioteques municipals i escoles de la ciutat de Barcelona. Les versions digitals en català i castellà es poden descarregar gratuïtament des d’aquesta mateixa pàgina del web. Hem afegit els vídeos de l’explicació del projecte i del procès creatiu i també un botó de DONACIONS   per recaptar fons pel proper llibre de contes.

Explicació del projecte

Procés creatiu del projecte

Descàrrega GRATUÏTA versió digital

    Descarga GRATUITA versión digital